Kernwaardes

Lees meer over

Onze onderdelen

Toewijding

Kernwaarde Toewijding

Wat houdt toewijding in? Voel jij je betrokken en verantwoordelijk? Ben jij loyaal, trouw en gedisciplineerd? Toon je inzet om het gezamenlijke doel na te streven?

Toewijding ontstaat wanneer je intrinsiek gemotiveerd bent. Dat betekent dat wat je doet in overeenstemming is met jouw behoeften, idealen, persoonlijke missie, overtuigingen en talenten. Kortom: hoofd, hart en handen smelten samen en brengen jou in een flow. Je ervaart verbinding met jezelf en met de omgeving.

Kernwaade veerkracht

Wat houdt veerkracht in? Veerkracht is het vermogen om te herstellen van een stressvolle situatie of een tegenslag.

Je bent in staat om in moeilijke tijden positief, toekomstgericht en sterk te blijven, oftewel: ‘terug of op te veren’. Veerkrachtig zijn is een waardevolle eigenschap, want het helpt je om proactief te zijn in veranderende omstandigheden en om succesvol de regie in jouw werk en loopbaan te houden. 

Veerkracht

Moed

Kernwaarde moed

Wat houdt moed in? Moed is de bereidheid de confrontatie met lichamelijke pijn, tegenslag, levensbedreiging, onzekerheid, angst en intimidatie aan te gaan en te doorstaan. Het is een van de drie kernwaardes van zowel de landmacht als Kamp Victory.

Ervaringen van Deelnemers

Deelnemers vertellen

daag jezelf uit

Ga de uitdaging aan